SOAL JAWAB ZOFEA

SOAL : Adakah Produk ZOFEA BEAUTY SECRET menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
 
JAWAB :  ZOFEA BEAUTY SECRET ialah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajdi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana manafaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.SOAL : Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume ZOFEA BEAUTY SECRET?

JAWAB : Kesan boleh dilihat bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.SOAL : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita hamil?

JAWAB : Produk ini dilarang kepada wanita hamil.SOAL : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?


JAWAB : Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.


SOAL : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?

JAWAB : Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid SOAL : Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi ZOFEA BEAUTY SECRET  pula digalakkan semasa period (haid)?

JAWAB : Semua produk payudara perlu diambil ketika period (haid) bukan ZOFEA BEAUTY SECRET  sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon ketika period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.SOAL : Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET  ?

JAWAB : Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. SOAL : Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET 

JAWAB : Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET . Ini adalah kerana ZOFEA BEAUTY SECRET  berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, ZOFEA BEAUTY SECRET  tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.SOAL : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET halal?

JAWAB : Kilang kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.SOAL : Apakah rasa ZOFEA BEAUTY SECRET ?

JAWAB :  Perisa Blackcurrant yang lazatSOAL : Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume ZOFEA BEAUTY SECRET ? 

JAWAB :Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.SOAL : Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?

JAWAB : Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan 2 sachet sehari selepas breakfast (selepas buang air besar) untuk tempoh seminggu sahaja. Bancuh dengan menggunakan air biasa atau air sejuk shj.Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu 3 cawan setiap hari dalam tempoh pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET

****Salinan di ambil dari Zofea Beauty-HQ****

Disclaimer : All materials on this website is provided for your information only and may not be construed as medical advice or instruction


Apa tunggu lagi ....Dapatkan Sekarang!!!
ZOFEA BEAUTY SECRET bust up & skin white kawaii collagen

Harga Yang Terbaik Dari Kami!!!


1 kotak RM130 + free gift breast serum + extra freegift
2 kotak RM250 + 2 free gift breast serum + 2 extra freegift


POSTAGE
SABAH/SARAWAK RM10


http://ssw-mall.blogspot.com/p/blog-page.htmlSEBARANG PERTANYAAN SILA  : SMS/WHATSAPP 0182326097

No comments:

Post a Comment